SÄKER E-HANDEL

Handla tryggt

Hos Better Hockey handlar du tryggt och säkert! Vi har förbundit oss att följa en rad krav som gör oss till ett säkert företag att handla av. 

AAA-rating

Vi har kreditvärderingsbetyg AAA av Bisnode, något som bara 0,9% av alla företag i Sverige har. Detta innebär att vi är en ytterst pålitlig affärspartner med god finansiell stabilitet.

Säkra betalningar

Vårt 3D Secure System gör att du alltid kan känna dig trygg när du handlar av oss. Våra betaltjänster är certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), vilket ger högsta möjliga säkerhet vid kortbetalningar.

Personuppgifter

Vi hanterar lagrade personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Vi registrerar inte dina personuppgifter och lämnar inte dina personuppgifter vidare till tredje part, förutom till de samarbetspartners vi använder för säker betalning och till vår logistikpartner Orio AB som behöver dem för att kunna leverera din order.

Om du har handlat av oss så finns ditt namn, adress, telefonnummer och email-adress i vårt kundregister. Uppgifterna används till att administrera, leverera och fakturera din beställning. De kan även komma att användas för att skicka information som vi tror att du kan vara intresserad av och i dessa utskick finns möjlighet att avregistrera sig från kommande utskick.

Läs mer utförligt om vår sekretesspolicy i våra "Köpvillkor"