SÄKER E-HANDEL

Handla tryggt
Hos Better Hockey handlar du tryggt och säkert! Vi är certifierade av Trygg E-handel, vilket innebär att vi har förbundit oss att följa en rad krav som gör oss till ett säkert företag att handla av. Det är endast stabila och seriösa företag som har rätt att vara certifierade. Bland annat ställs krav på att vi ska vara tydliga med vår identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar och ha stabil ekonomi.

AAA-rating
Vi har kreditvärderingsbetyg AAA av Bisnode, något som bara 0,9 % av alla företag i Sverige har. Detta innebär att vi är en ytterst pålitlig affärspartner med god finansiell stabilitet.

Säkra betalningar
Vårt 3D Secure System gör att du alltid kan känna dig trygg när du handlar av oss. Våra betaltjänster är certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), vilket ger högsta möjliga säkerhet vid kortbetalningar.

Personuppgifter
Vi hanterar lagrade personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Vi registrerar inte dina personuppgifter och lämnar inte dina personuppgifter vidare till tredje part, förutom till de samarbetspartners vi använder för säker betalning.